Toetsenbordstickers: HOOFDLETTERS en kleine schrijfletters

bestel hier

Zoals een kind al verwoordde na twee keer werken met het toetsenbord:'lk kan al veel sneller typen!' Lees het volledige artikel hieronder (pag 1 en 2, pdf's).


Deze toetsenbordstickers zijn o.a. gemaakt voor iedereen die moeite heeft met Engelse teksten.
Op de toetsenbordstickers staan Nederlandse vertalingen die bij de Engelse woorden zijn geplaatst.
Onze toetsenbordstickers passen op nagenoeg alle toetsenborden, dus ook op laptops en Azertytoetsenborden.

Toetsenbordstickers kleine (schrijf) letters

sticker op toetsenbordToetsenbordstickers kleine (schrijf) letters getest bij basisscholen en logopediste. Lees het artikel in het blad COS (Computers op school).pagina 1 - pagina 2

Op onze toetsenbordstickers staan Nederlandse vertalingen die bij de Engelse woorden zijn geplaatst. Deze toetsenbordstickers zijn uitgevoerd met het lettertype Comic Sans MS, dit lettertype wordt op de meeste basisscholen gebruikt.

Het leren omgaan met een toetsenbord met een toetsenbordsticker, gaat een stuk sneller en makkelijker, door het herkenbare lettertype. De hoofdletters leren ze immers pas in een hogere groep

Levering in Nederland gratis. Stuksprijs: 33,95 bestel hier

Toetsenbordstickers HOOFDLETTERS

De letters zijn 300 % groter, daardoor ook zeer geschikt voor slechtziende. Het contrast is groot door de witte achtergrond en de grote zwarte letters. Volgens veel slechtziende is dit de beste kleurcombinatie, zelfs in schemerlicht zijn ze nog heel goed te lezen.

Zijn uw toetsen niet meer te lezen, te klein, onduidelijk of wilt u Nederlandse teksten op uw toetsenbord, bestel dan deze unieke Toetsenbordstickers.
Levering in Nederland gratis. Stuksprijs 33,95 bestel hier