Particulier Zakelijk Hulpmiddelen Informatie Reacties Adres Links

Cursus op uw eigen computer, laptop of tablet.
Bel 06 410 213 05 (een apje sturen mag natuurlijk ook) of vul dit even in.

Meestal kunt u dezelfde week beginnen met de cursus.

Wat betekent een prive computercursus voor u?

Met een persoonlijke trainer leert u effectief en individueel uw computer kennen. U wordt begeleid door uw eigen computertrainer. U bepaald wat u wilt leren of dit nu Windowscursus, Wordcursus, e-Mailcursus, Internetcursus, Facebook, WhatsApp, Android of een ander programma is. Een mix van verschillende programma's mag natuurlijk ook.

Bij een privécursus, thuis in uw eigen omgeving, leert u natuurlijk makkelijker, prettiger, sneller en met een hoger resultaat dan in een groepscursus.
Bij een privécursus kunt u ook vragen zoveel u wilt, zo vaak u wilt.
Voor vragen of het maken van een afspraak bel;043-852 33 32 of vul dit even in

Solliciteren kun je ook leren

sollicitatietraining Werkloos en moet je veel solliciteren dan is een goede begeleiding wel zo prettig en misschien zelfs nodig. Hoe zorg je bij een sollicitatiegesprek voor een eerste goede indruk, wat trek je aan naar het sollicitatiegesprek, leer de juiste houding aan te nemen. Maar ook hoe organiseer je al die sollicitatiebrieven in je computer, het maken van een basis CV.

Een sollicitatietraining, is niet alleen hulp en begeleiding bij het maken van een goede sollicitatiebrief, maar ook hulp bij de voorbereiding van het sollicitatiegesprek en nog meer, voor vragen over solliciteren of sollicitatietrainingen bel 06 410 213 05 of vul dit even in.
Deze sollicitatietraining kan in een pakket van re-integratietraining worden opgenomen, dus één pakket, één contactpersoon, één factuur.

Een re-integratietraining kan bestaan uit verschillende programma's (Windows, Word, Outlook, Excel, PowerPoint) om weer helemaal bij de tijd te zijn, een onderdeel daarvan kan zijn een #sollicitatietraining.

UWV - WW uitkering--> scholingsvoucher

UPDATE:U kunt alleen nog gebruikmaken van de scholingsvoucher als de volgende situaties voor u gelden: U heeft een zorgberoep in de langdurige zorg. U heeft een zorgberoep in de langdurige zorg gehad en u ontvangt vanuit die baan een WW-uitkering of IOW-uitkering. Voor meer informatie kijk op de website van de UWV

U geeft het tempo aan

Wij geven u de aandacht die u nodig heeft om de computer en de programma's goed onder controle te krijgen. Met rust en veel aandacht versterken wij u zelfvertrouwen en halen uw onzekerheid in de omgang met computer of tablet weg.

Probleempjes - oplossingen

Komt u een probleem tegen op uw computer of tablet, dan hebben wij een luisterend oor en helpen u gewoon.
Voor vragen of een cursus of het maken van een afspraak bel;043-852 33 32 of vul dit even in.
Een computercursus kan overdag of in de avonduren worden gevolgd en zijn ook zeer geschikt voor senioren.

Wij nemen uw angst weg in het omgaan met een computer, laptop of tablet.

In veel programma's (software) komen Engelse termen in voor, deze Engelse computertaal is niet voor iedereen duidelijk, vele begrijpen deze taal niet. In de cursus zullen deze termen worden uitgelegd. of vul dit even in. 100% aandacht gedurende een individuele computercursus.
Vragen, zoveel als u wilt! Gedurende een lesuur kan het cursusprogramma flexibel aangepast worden aan uw actuele vragen en u kunt zoveel vragen als u wilt. Door het persoonlijke contact tussen u en uw trainer kunnen eventuele aangeleerde fouten uit het verleden snel herkend worden en eenvoudig gecorrigeerd worden tijdens de lessen.

Wij werken in: Westelijke Mijnstreek, Oostelijke Mijnstreek, Heuvelland, Regio Maastricht, Zuid Limburg.