Meteen bellen 06 410 213 05 (Appen mag), of vul dit even in, meestal kan de cursus dezelfde week starten.

#In-companytraining of priveles

Computercursus op maat; Het is niet altijd nodig om alle functies te leren van een programma, U geeft aan wat belangrijk is, welke onderdelen de cursisten moeten leren. Resultaat; sneller toepasbaar op de werkplek.
#Computertrainingen kunnen ook direct na werktijd bijv:van 17:00 tot 20:00u.
Voor een afspraak kunt u bellen met 043 852 33 32 / 06 410 213 05 of vul dit even in.

UWV - WW uitkering--> scholingsvoucher

UPDATE:U kunt alleen nog gebruikmaken van de scholingsvoucher als de volgende situaties voor u gelden: U heeft een zorgberoep in de langdurige zorg. U heeft een zorgberoep in de langdurige zorg gehad en u ontvangt vanuit die baan een WW-uitkering of IOW-uitkering. Voor meer informatie kijk op de website van de UWV

#obstakelwegpakket

#ZZP'er/(#startende) ondernemer obstakelwegpakket

Als startende ondernemer herken je dit misschien wel; factuur maken, offertes, kilometers bijhouden, bellen naar (nieuwe) klanten en administratie bijhouden. Deze 'obstakels' hinderen in het ondernemen, maar die 'obstakels' zijn wel dringend nodig om het 'eigen werk' goed te kunnen doen.

Mischien heb je ook wel een beetje moeite met Word, Excel, Outlook, Windows, Apple, Android. Maar ook; wat moet er allemaal op een factuur staan, bellen naar (potentiele) klanten, advies bij reclame-uitingen, #Facebook bedrijfspagina maken en beheren en een website bouwen en onderhouden nog meer onderdelen die het werken/ondernemen hinderen.

Het '#obstakelweg > pakket' kan hier helpen. Wat kan er inzitten; Hulp bij telefonische verkoop van dienst of product, Elevator pitch maken (kort verkooppraatje over wat je doet), hulp bij instellen mobiele apparatuur, website maken en onderhouden, bedrijfspagina maken bij Facebook, LinkedIn profiel maken, Twitter account maken, WhatsAppen, offertes leren maken, facturen maken, wat moet allemaal op een factuur staan, kilometers bijhouden en nog meer,

Het pakket kan aangepast worden aan behoefte en/of noodzaak.
Ook is het mogelijk; een maandelijks contract voor het maken, bijhouden en verzorgen van website, Facebookpagina, LinkedIn profiel etc..
Meer weten bel 043 852 33 32 / 06 410 213 05 of vul dit even in.

Arbo en RSI

Belangrijk aspect tijdens computertrainingen is de aandacht voor juiste werkhouding en gebruik van de computer en muis. Veel klachten met rug, nek en pols kunnen voorkomen worden door een juiste (werk) houding en instellingen. Vaak worden hierbij de ogen vergeten, bij de juiste afstand en instelling van beeldscherm kunnen ook hier veel klachten worden voorkomen.

hakoena bouwmensen loopbaan Envida DSM sabic volta bag denieuwekracht agentschap SNS Hago inex pmc labora uwv targos
en diverse Gemeentes in Limburg en Noord Brabant.

Wij werken in: Westelijke Mijnstreek, Oostelijke Mijnstreek, Heuvelland, Regio Maastricht, Zuid Limburg, midden en noord Limburg